Hivatásom a stílustanácsadás, és a personal styling. Ez egy olyan feltörekvő szakma, amire manapság egyre nagyobb a kereslet, hiszen felgyorsult világunkban a legtöbb embernek szüksége van profi segítségére. Az igények megnövekedtével ma már mindenki komplex szolgáltatást vár el. Széleskörűen nyújtok segítséget olyan munkakörökben is ahol eddig nem volt égető szükség a személyi stylist alkalmazására Budapesten és vidéken egyaránt. Örömmel tapasztalom, hogy férfiak körében is egyre népszerűbb a stylist szolgáltatás igénybevétele . Hiszen mindenkinek szól. Legyen az illető cégvezető, projekt menedzser, jogász, orvos, politikus, marketing menedzser, személyi referens vagy, menyasszonyi ruhaszalonos, rendezvényszervező, műkörmös, életmód-tanácsadó vagy háztartásbeli hogy csak párat említsek.


Gardrób rendezés / tökéletes gardrób kialakítása: Előre egyeztetett időpontban lakásodon átnézzük a gardróbodat, rendszerezünk, szelektálunk. Megválunk a már elnyűtt, idejét múlt daraboktól. Összeállítjuk az alap gardróbot, közben tanácsokat adok mit mivel, mennyire változatosan, milyen alkalomra, milyen kiegészítővel tudsz viselni. Szetteket állítunk össze amelyeket le is fotózunk és listát készítünk a hiányzó darabokról, hogy megkönnyítsük a vásárlást

Ára: 35.000 Ft ( 1-3 óra) vidéken: +10.000 Ft

illustration


Vásárlás stylisttal: Szintén előre egyeztetett időpontban találkozunk. Egy rövid, kötetlen beszélgetés keretein belül felmérem mire van igény, illetve egy picit megismerjük egymást. Ezután célirányosan nekivágunk a vásárlásnak csak úgy, mint a barátnők....

Ára: 42.000Ft ( kb 3-3,5 óra)


Alkalmi vásárlás: Határozott elképzelés esetén segítek megtalálni a a lehető legelőnyösebb, legpraktikusabb és a legtöbbféleképpen kihasználható darabot.

Ára: 25.000 Ft ( 1-2 óra)


Stílus tanácsadás: Kötetlen beszélgetés, vásárlási kötelezettség nélkül. Tét nélküli kísérletezés. Megtárgyaljuk az egyéniségedhez, alkatodhoz, színeidhez, életviteledhez leginkább passzoló stílus jellemzőit.

Ára: 15.000 Ft (1-1,5 óra)

kupon kártya


Ajándékutalvány:

Szolgáltatásaim ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók, amely nagyszerű és exkluzív ajándék lehet szeretteid számára.