4 hetes online styling

Feltöltés alatt...Akik már jártak nálam

A Patrival való közös vásárlások százezreket spórolnak meg, hiszen ma már nem vásárolgatok céltalanul, tekintve, hogy pontosan tudom, mi az ami jól áll nekem, legyen szó ruhadarabokról, vagy színekről. Arról nem beszélve, hogy sokkal magabiztosabb vagyok kilépni a komfortzónámból. Patrinak köszönhetően végre azt érzem, hogy ruháim engem tükröznek, és nem a trendeket.

Oravecz Nóra

Nem emlékezhetek mindenkire, de Frank Patríciára mindenképpen. Okos, művelt, és messze a legmegjegyezhetőbb, finom ízlésű stylistot, ugyanakkor kiváncsi, és tanulni akaró személyiségű lányt ismertem meg benne.

Náray Tamás

Azért szeretek együtt dolgozni Patrival, mert nem ragaszkodik a konvenciókhoz, viszont tökéletesen tisztában van olyan alapszabályokkal, amelyek elengedhetetlenek az öltözködésben. Mindig fantáziadúsak és összetettek a szettjei, és adurva az, hogy a kedvéért még olyan ruhába is hajlandó vagyok belebújni, amit amúgy le sem akasztanék a fogasról. És tudjátok mi a döbbenet: működik!

Patrícia segítsége egy új kezdet volt az öltözködésemben. Egy multi cég elit osztályán tényleg én voltam a „szürke kisegér”, de Patrícia tanácsai átváltoztattak. Adjak keretet az arcomnak, használjak bátran rúzst, hagyjam el a pasztell színeket és merjek színesben gondolkodni, kékben, zöldben, narancssárgában, stb. Kerüljem a mintásat, a virágosat és építsek fel egy alapruhatárat, amiben minden mindennel felvehető. Én csak álltam az öltözőfülkében, ő pedig csak hozta-hozta a ruhadarabokat, cipőket, táskákat, blézereket. Szuper érzés volt! Eddig nem szerettem vásárolni, de most már alig várom a következő vásárlást.

Pintér Edina

Barátságos és szakmai hozzáállás. Erős önbizalomnövelő. Mindenkinek ajánlom.

Rónavári Anita

Üdítő élményt jelentett Patríciával a vásárlás. Nemcsak remekül megtaláltuk a hangot egymással, de hosszútávon használható tippekkel látott el. Bevitt olyan üzletekbe, ahova magamtól nem mentem volna be, és felnyitotta a szememet, hogy nemcsak a fekete szín létezik, ha az ember nem S-es méretű. Pár jól variálható darabbal sikerült felfrissítenie a ruhatáramat. Emellett kaptam tanácsot smink és kiegészítők témában is. Én biztosan visszatérő vendég leszek.

Ahol már találkozhattál velem

RTL Klub vezető stylist
Corvin bevásárlóközpont személyi stylist
Ridikül magazin stílustanácsadó szakértő
Marionnaud Nőcomment nap stílustanácsadó