Exkluzív ünnepi ajánlat

Ajándékutalvány

Ajándékot adni, legalább akkora öröm és izgalom, mint ajándékot kapni!

Méginkább így van, ha sikerül igazi személyre szóló meglepetéssel kedveskedni. Ajándékozz törődést, önbizalmat, minőségi énidőt, emlékezetes, meghatározó élményt.

Karácsonyi komplett stílus csomag

146.000 Ft helyett 130.000 Ft


Miért válassz engem?

Frank Patrícia stylist, stílustanácsadó és színtanácsadó

Frank Patri vagyok, stylist, stílus- és színtanácsadó és 17 éves szakmai múltam a garancia arra, hogy megtaláljuk, és kialakítjuk az egyéniségednek, életvitelednek megfelelő stílust, színeket, ruhatárat.

Pályafutásom első 10 évét az RTL klub vezető stylistjaként töltöttem, ahol a műsorvezetők képernyőképes megjelenéséért voltam felelős. Itt, és ekkor jöttem rá, hogy mennyit számít a külalak, a magabiztos megjelenés, a teljesítmény szempontjából is.

Amióta pedig civil, dolgozó Nőkkel, és anyukákkal, mostanában sok esetben férfiakkal is foglalkozom, nem maradt kétségem afelől, hogy a stílus- és színtanácsadás egy olyan segítő szakma, amire manapság nagyobb szükség van, mint eddig bármikor. Hiába, nagy rajtunk a social média által gerjesztett nyomás is, és a tökéletes külső kiemelten fontos szempont lett. Gondoljunk csak egy állásinterjúra, vagy olyan alkalmakra, ahol fontos, hogy a megjelenésünk tökéletes, makulátlan legyen.

A színek, és a klasszikus értelemben vett színtanácsadás a kezdetektől a szolgáltatásaim része volt, beágyazva a stílustanácsadásba. Azzal, hogy a felhalmozott tudást rendszerbe szedjem, a mai értelemben vett színtanácsadással 4 éve kezdtem el foglalkozni. Ebben Tarcsay Mária, később pedig Pirityi Éva voltak a mentoraim.

Itt kell megjegyeznem, hogy sokáig sokkal fontosabbnak tartottam azt, hogy valakinek önazonos, stílusos, emlékezetes legyen a megjelenése, és praktikus, tudatosan felépített alapruhatára legyen, mint, hogy minden esetben a “megfelelő “ színeket viselje. Ezért nálam sok évig elsősorban a stílustanácsadás, alapruhatár rendben léte, közös vásárlások és a gardróbrendezés volt a prioritás. Az érveim is megvoltak: ha adott trend/divatirányzatban nem szerepelnek bizonyos színtípusok színei, akkor egész egyszerűen korlátozottabbak a kínálat adta lehetőségei, és nehézkesen tud vásárolni magának ruhát. Aztán ahogy telt múlt az idő, azt vettem észre, hogy a stílustanácsadások során egyre gyakrabban foglalkozunk kifejezetten a színekkel, így vettem fel szolgáltatásaim közé az önálló színtanácsadást.

Szolgáltatásaim terén mégsincs éles választóvonal, hiszen amikor gardróbot rendezek, vagy éppen stílus- vagy színtanácsadást tartok, de még a közös vásárlások alatt is sok olyan kérdés merül fel az ügyfél részéről, ami érinti a többi területet is. Hiszen nem lehet úgy gardróbot rendezni, hogy közben ne indokoljam meg, adott esetben azt, hogy egy ruhának miért nincs többé helye a szekrényedben. Az alapdarabok témában is természetesen az egyén színeinek megfelelően kell felépíteni a jól használható, könnyen kezelhető ruhatárat.

Ha felkeltette érdeklődésedet a tudatos öltözködés, eleged van a rutinból, az egyforma ruhákból, és szeretnéd megtalálni a számodra előnyös színeket, fazonokat, ha bizonytalan vagy hogyan tedd meg az első lépéseket, esetleg úgy érzed, a gardróbod átláthatatlan, keress engem. Együtt megtaláljuk a számodra legelőnyösebb színeket, kialakítjuk az egyedi, csakis rád jellemző, önazonos stílust, és felépítünk neked egy olyan multifunkcionális gardróbot, amiben minden darab passzolni fog mindennel, ezáltal könnyen kombinálható lesz.

Ha bővebben érdekel, hogyan dolgozom, itt olvashatsz róla.

Ha megszületett az elhatározás a változtatásra, és készen állsz, hívj, keressünk egy megfelelő időpontot!


Akik már jártak nálam

A Patrival való közös vásárlások százezreket spórolnak meg, hiszen ma már nem vásárolgatok céltalanul, tekintve, hogy pontosan tudom, mi az ami jól áll nekem, legyen szó ruhadarabokról, vagy színekről. Arról nem beszélve, hogy sokkal magabiztosabb vagyok kilépni a komfortzónámból. Patrinak köszönhetően végre azt érzem, hogy ruháim engem tükröznek, és nem a trendeket.

Oravecz Nóra

Nem emlékezhetek mindenkire, de Frank Patríciára mindenképpen. Okos, művelt, és messze a legmegjegyezhetőbb, finom ízlésű stylistot, ugyanakkor kiváncsi, és tanulni akaró személyiségű lányt ismertem meg benne.

Náray Tamás

Azért szeretek együtt dolgozni Patrival, mert nem ragaszkodik a konvenciókhoz, viszont tökéletesen tisztában van olyan alapszabályokkal, amelyek elengedhetetlenek az öltözködésben. Mindig fantáziadúsak és összetettek a szettjei, és adurva az, hogy a kedvéért még olyan ruhába is hajlandó vagyok belebújni, amit amúgy le sem akasztanék a fogasról. És tudjátok mi a döbbenet: működik!

Patrícia segítsége egy új kezdet volt az öltözködésemben. Egy multi cég elit osztályán tényleg én voltam a „szürke kisegér”, de Patrícia tanácsai átváltoztattak. Adjak keretet az arcomnak, használjak bátran rúzst, hagyjam el a pasztell színeket és merjek színesben gondolkodni, kékben, zöldben, narancssárgában, stb. Kerüljem a mintásat, a virágosat és építsek fel egy alapruhatárat, amiben minden mindennel felvehető. Én csak álltam az öltözőfülkében, ő pedig csak hozta-hozta a ruhadarabokat, cipőket, táskákat, blézereket. Szuper érzés volt! Eddig nem szerettem vásárolni, de most már alig várom a következő vásárlást.

Pintér Edina

Barátságos és szakmai hozzáállás. Erős önbizalomnövelő. Mindenkinek ajánlom.

Rónavári Anita

Üdítő élményt jelentett Patríciával a vásárlás. Nemcsak remekül megtaláltuk a hangot egymással, de hosszútávon használható tippekkel látott el. Bevitt olyan üzletekbe, ahova magamtól nem mentem volna be, és felnyitotta a szememet, hogy nemcsak a fekete szín létezik, ha az ember nem S-es méretű. Pár jól variálható darabbal sikerült felfrissítenie a ruhatáramat. Emellett kaptam tanácsot smink és kiegészítők témában is. Én biztosan visszatérő vendég leszek.

Ahol már találkozhattál velem

RTL Klub vezető stylist
Corvin bevásárlóközpont személyi stylist
Ridikül magazin stílustanácsadó szakértő
Marionnaud Nőcomment nap stílustanácsadó


Készen állsz?
Ünnepi ajándékutalvány