Hivatásom a stílus- és színtanácsadás, és a personal styling. Ez egy olyan feltörekvő szakma, amire manapság egyre nagyobb a kereslet, hiszen felgyorsult világunkban a legtöbb embernek szüksége van profi segítségére. Az igények megnövekedtével ma már mindenki komplex szolgáltatást vár el. Széleskörűen nyújtok segítséget olyan munkakörökben is ahol eddig nem volt égető szükség a személyi stylist alkalmazására Budapesten és vidéken egyaránt. Örömmel tapasztalom, hogy férfiak körében is egyre népszerűbb a stylist szolgáltatás igénybevétele . Hiszen mindenkinek szól. Legyen az illető cégvezető, projekt menedzser, jogász, orvos, politikus, marketing menedzser, személyi referens vagy, menyasszonyi ruhaszalonos, rendezvényszervező, műkörmös, életmód-tanácsadó vagy háztartásbeli hogy csak párat említsek.


Gardróbrendezés / tökéletes gardrób kialakítása: Előre egyeztetett időpontban lakásodon átnézzük a gardróbodat, rendszerezünk, szelektálunk. Megválunk a már elnyűtt, idejét múlt daraboktól. Összeállítjuk az alap gardróbot, közben tanácsokat adok mit mivel, mennyire változatosan, milyen alkalomra, milyen kiegészítővel tudsz viselni. Szetteket állítunk össze amelyeket le is fotózunk és listát készítünk a hiányzó darabokról, hogy megkönnyítsük a vásárlást. A szolgáltatást a stílus/színtanácsadás után célszerű igénybe venni, de természetesen önállóan is eredményes.

Ára: 42.000 Ft ( 2-2,5 óra) vidéken: +10.000 Ft

illustration


Vásárlás stylisttal: Szintén előre egyeztetett időpontban találkozunk. Egy rövid, kötetlen beszélgetés keretein belül felmérem mire van igény, illetve egy picit megismerjük egymást. Ezután célirányosan nekivágunk a vásárlásnak csak úgy, mint a barátnők....

Ára: 48.000 Ft ( kb 3 óra)


Páros vásárlás stylisttal: Ha a shoppingból a barátnődet, párodat, anyukádat, sem szeretnéd kihagyni, lehetőség van arra is, hogy közös program keretében vásárolhassunk.

Ára: 80.000 Ft/2 fő ( kb 3 óra)


Alkalmi vásárlás: Határozott elképzelés esetén segítek megtalálni a a lehető legelőnyösebb, legpraktikusabb és a legtöbbféleképpen kihasználható darabot.

Ára: 25.000 Ft ( 1-2 óra)


Online vásárlás stylisttal: Otthonod kényelméből ki sem kell mozdulnod.az előre egyeztetett koncepció alapján küldöm számodra a megfelelő ruhák linkjeit.

Ára: 25.000 Ft


Stílustanácsadás / tökéletes alapruhatár: Kötetlen beszélgetés, vásárlási kötelezettség nélkül. Tét nélküli kísérletezés. Megtárgyaljuk az egyéniségedhez, alkatodhoz, színeidhez, életviteledhez leginkább passzoló stílus jellemzőit.

Ára: 30.000 Ft (1-1,5 óra)


Színtanácsadás: Az önazonos, harmonikus stílus kialakításának szerves része, a számunkra legelőnyösebb színek ismerete, amiket a színtanácsadás során közösen találunk meg. Ha számunkra előnyös színeket viselünk, amellett, hogy arcunk ragyogni fog, frissebbnek, kipihentebbnek fogunk látszani, és nem utolsó sorban jópár évet is letagadhatunk, hiszen sugárzik rólunk a harmónia. Fontos, hogy a színtanácsadásra smink nélkül érkezz.

Ára: 40.000 Ft (2 óra)

Páros színtanácsadás: 70.000 Ft/2 fő (3 óra)


Stílus + színtanácsadás: Komplex szolgáltatás keretén belül, tisztába kerülsz a legmegfelelőbb fazonokkal, színtípusoddal, illetve az alap-ruhatárad célszerű kialakításával.

Ára: 62.000 Ft/fő (3 óra)

Ára: 100.000 Ft / 2 fő (4 óra)


Online stílustanácsadás

1.) Stíluskonzultáció (60-75 perc): Tisztában vagy azzal, hogy mi áll jó Neked és mi előnyös, de mégis vannak benned konkrét kérdések, esetleg ráuntál a ruhatáradra, vagy szükséged van egy külső szemre, vagy ha épp bizonytalan vagy, hogy mit vegyél fel egy közelgő alkalomra. A saját ruhatáradból összeállítjuk a legelőnyösebb, számodra legmegfelelőbb szettet/szetteket.

Ár: 20.000 Ft


2.) 4 hetes online styling: Ha te is azok közé tartozol, akiket sokszor “elkap a hév”, és meggondolatlanul vásárolsz impulzív módon, nemritkán a számodra egyáltalán nem előnyös ruhadarabokat? Ismerős a helyzet? Mindeközben otthon tele a szekrényed, mégis mindig úgy érzed, hogy nincs egy rongyod, amit felvegyél? Esetleg rengeteget költöttél már el olyan darabokra, amik az üzletben még jó ötletnek tűntek, otthon azonban már nem volt mihez felvenni, ezért azóta is árcédulástul, érintetlenül hever a gardróbban?

Ellenben nagyon vágysz, a variálható, praktikus, stílusos ruházata, és az emlékezetes megjelenésre?

 • ha hiányoznak az alapok
 • ötleted sincs mit mivel vegyél fel
 • Rutinból öltözködsz
 • Nem tudod mik az alap darabok, amelyek az alap, vagy kapszula ruhatár elengedhetetlen részei
 • Nem tudod milyen fazonok, színek állnak jól
 • Sokszor meggondolatlanul vásárolsz felesleges, előnytelen ruhákat

A csomag tartalma:

1. alkalom:

 • alapruhatár fontossága, miből áll
 • Szintipusok, alkatok - Mini elemzés
 • A karakteres cipő mit ad a stílushoz
 • Webshopok kínálatából outfit összeállítása Rád szabva ( fakultatív)

2. alkalom:

 • stílus trükkök, optikai csalások
 • Mire költs, mire ne, avagy mik a ruhatár “ fogyó Eszközei “?
 • Alapsmink készlet elemei, arcforma, színek
 • Termékek ajánlása

3. alkalom:

Az online stílustanácsadás program ideje alatt még a vásárlás alatt sem maradsz egyedül! A csomag részeként "elkísérlek" a következő vásárlásodra, hogy akár a próbafülkéből fel tudj hívni egy előre egyeztetett időpontban, hogy segíthessek a döntésben, hogy mit vegyél meg, mi áll jól, mik a legkihasználhatóbb darabok, hogy garantáltan a számodra legmegfelelőbb ruhadarabokat szerezhesd meg.

+ Utánkövetés: Egy hónapos utánkövetés, ami idő alatt 3 alkalommal , ha e-mailben elküldöd nekem egy - egy általad összeállított szettet, azt kielemezzük, a gardróbod tartalma alapján összeállítunk Neked Jolly Joker szetteket.

Ár: 75.000 Ft

*A konzultációk természetesen külön- külön is igénybe vehetők! Árakért érdeklődj emailben.


Kiegészítő szolgáltatások

Utánkövetés

Igény szerint a különböző konzultációkhoz igénybe vehető 1 alkalom utánkövetés is, melynek ára 15.000 Ft /alkalom.

kupon kártya


Ajándékutalvány:

Szolgáltatásaim ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók, amely nagyszerű és exkluzív ajándék lehet szeretteid számára.


Akik már jártak nálam

A Patrival való közös vásárlások százezreket spórolnak meg, hiszen ma már nem vásárolgatok céltalanul, tekintve, hogy pontosan tudom, mi az ami jól áll nekem, legyen szó ruhadarabokról, vagy színekről. Arról nem beszélve, hogy sokkal magabiztosabb vagyok kilépni a komfortzónámból. Patrinak köszönhetően végre azt érzem, hogy ruháim engem tükröznek, és nem a trendeket.

Oravecz Nóra

Nem emlékezhetek mindenkire, de Frank Patríciára mindenképpen. Okos, művelt, és messze a legmegjegyezhetőbb, finom ízlésű stylistot, ugyanakkor kiváncsi, és tanulni akaró személyiségű lányt ismertem meg benne.

Náray Tamás

Azért szeretek együtt dolgozni Patrival, mert nem ragaszkodik a konvenciókhoz, viszont tökéletesen tisztában van olyan alapszabályokkal, amelyek elengedhetetlenek az öltözködésben. Mindig fantáziadúsak és összetettek a szettjei, és adurva az, hogy a kedvéért még olyan ruhába is hajlandó vagyok belebújni, amit amúgy le sem akasztanék a fogasról. És tudjátok mi a döbbenet: működik!

Patrícia segítsége egy új kezdet volt az öltözködésemben. Egy multi cég elit osztályán tényleg én voltam a „szürke kisegér”, de Patrícia tanácsai átváltoztattak. Adjak keretet az arcomnak, használjak bátran rúzst, hagyjam el a pasztell színeket és merjek színesben gondolkodni, kékben, zöldben, narancssárgában, stb. Kerüljem a mintásat, a virágosat és építsek fel egy alapruhatárat, amiben minden mindennel felvehető. Én csak álltam az öltözőfülkében, ő pedig csak hozta-hozta a ruhadarabokat, cipőket, táskákat, blézereket. Szuper érzés volt! Eddig nem szerettem vásárolni, de most már alig várom a következő vásárlást.

Pintér Edina

Barátságos és szakmai hozzáállás. Erős önbizalomnövelő. Mindenkinek ajánlom.

Rónavári Anita

Üdítő élményt jelentett Patríciával a vásárlás. Nemcsak remekül megtaláltuk a hangot egymással, de hosszútávon használható tippekkel látott el. Bevitt olyan üzletekbe, ahova magamtól nem mentem volna be, és felnyitotta a szememet, hogy nemcsak a fekete szín létezik, ha az ember nem S-es méretű. Pár jól variálható darabbal sikerült felfrissítenie a ruhatáramat. Emellett kaptam tanácsot smink és kiegészítők témában is. Én biztosan visszatérő vendég leszek.

Ahol már találkozhattál velem

RTL Klub vezető stylist
Corvin bevásárlóközpont személyi stylist
Ridikül magazin stílustanácsadó szakértő
Marionnaud Nőcomment nap stílustanácsadó